Familiepark Drievliet

Omschrijving uitje

Dagje Drievliet. Wie wil dat nou niet?

Kom gezellig een dagje naar Familiepark Drievliet in Den Haag.
Lekker gillen in de achtbaan de Kopermijn of in een uitgeholde boomstam de waterval af in de Jungle River wildwaterbaan. Voor filmliefhebbers is er het theater CineMagic 5D. Zet de speciale bril op, neem plaats in de dynamische stoel en beleef het spannende film-avontuur ‘The Lost World’. Voor waaghalzen is er de spectaculaire Formule X. Een achtbaan waarin je wordt afgeschoten, over de kop gaat, gewichtloosheid voelt en ook nog eens in een kurk komt.

Lol Atol
In het gethematiseerde gebied de ‘Lol Atol’ tref je diverse attracties aan in de sfeer van een spannend koraaleiland. Speciaal voor de allerkleinsten zijn er vier attracties bijgekomen.
Stap in de Sleepbootjes en red de walvis, wie kan het hoogste springen op het Duikelduin, lekker klimmen op de Vuurtoren, maar ook veel plezier beleven met de Springende Hondjes op het strand. In de Vliegende Vissen carrousel kunnen kinderen met hun ouders zelf de vlieghoogte van hun vis bepalen.

Nieuwe attracties
Nieuw zijn de Tijdmachine en Chute in het thema Tijdreizigers. In de interactieve Tijdmachine kan een fietstocht gemaakt worden door de lucht. Hoe harder je trapt, hoe hoger je tijdmachine gaat.
In de familietoren Chute kan een vrije val gemaakt worden vanaf 13 meter hoogte of juist andersom afgevuurd worden naar de top. Om het extra spannend te maken draaien de gondels om de toren heen.

Let op: Print uw vouchers uit en neem deze mee naar de kassa. Het is niet mogelijk om de kaartjes vanaf uw telefoon te laten scannen.

Toegangsprijzen*

€24,40: Toegangskaart per persoon vanaf 1 meter

*Reguliere kassaprijzen incl. €1,90 transactiekosten

Voorwaarden uitje

- Let op: Print uw vouchers uit en neem deze mee naar de kassa. Het is niet mogelijk om de kaartjes vanaf uw telefoon te laten scannen.
- De vouchers kunnen niet ingeleverd kunnen worden in groepsverband.

Bekijk onze voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van de actie 2e toegangskaartje gratis

Contactgegevens

Tel: 0703999305
E-mail: info@drievliet.nl
http://www.drievliet.nl/

Uitje is beschikbaar

Van 14-08-2017 t/m 02-04-2018

Uitzondering