DierenPark Amersfoort

Omschrijving uitje

DierenPark Amersfoort – meest speelse dierentuin van Nederland!
Tijgers, stokstaartjes en pinguïns: DierenPark Amersfoort is hét uitje voor de hele familie! Klim boven beren, glij langs maraboes en spot giraffen en maki’s vanuit je fietsboot. In dit park ontmoet je de dieren op een unieke manier. Loop tussen de gieren in SnavelRijk, ontmoet de hyena-tweeling en ga op bezoek bij de olifantenfamilie. In DierenPark Amersfoort klim je over, onder, achter, boven en tussen de dieren!

In het nieuwe Woud sta je oog in oog met een wolf, ga je op bezoek bij de dassenfamilie in hun mysterieuze Burcht en ravot je in een Bosbeek. In het Woud ontdek je de Nederlandse natuur.
Echte dinofans moeten zeker een kijkje nemen in het DinoPark. In dit bos maak je een reis door de tijd en zijn er zeventig levensgrote dinosaurussen te zien. Ontmoet ook levende dino’s als de kleurrijke helmkasuaris en de reuzenschildpadden.

Koning der dieren
DierenPark Amersfoort heeft deze zomer het nieuwe leeuwenverblijf geopend. Het nieuwe onderkomen van de koning der dieren bevindt zich in de Stad der Oudheid en is dan ook geheel in Romeins thema gebouwd. Via een mysterieuze kerker, kom je midden in het verblijf van de leeuwen uit. Hier staat de Toren van Ostia die prachtig uitzicht biedt over de roofdieren. Je beklimt de toren, terwijl de leeuwen onder je lopen. Dit nieuwe onderkomen is zeker een bezoekje waard tijdens je bezoek aan het Amersfoortse dierenpark.

TIP: tijdens de schoolvakanties is er nog meer te ontdekken! Zo kun je een hoop doen tijdens Poep & ZOO, kijk je achter de schermen tijdens ZOO’n ZOOmer en in de herfstvakantie ga je mee in een legertruck door een bos vol dino’s met de DinoAdventures. Leuk om te weten dat je niet extra hoeft te betalen voor deze speciale programma’s.

Toegangsprijzen*

€22,90: Ouder kind of volwassene.
€19,90: Kind van 3 t/m 12 jaar.
€20,90: 65 +

*Reguliere kassaprijzen incl. €1,90 transactiekosten

Voorwaarden uitje

- Let op: lever uw volle spaarkaart(en) en vouchers in bij de entree, anders is de kortingsvoucher niet geldig.
- Dit entreebewijs is eenmalig geldig voor één persoon en niet inwisselbaar voor geld of een entreebewijs voor een ander seizoen of datum.
- Dit ticket is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen.

Bekijk onze voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van de actie 2e toegangskaartje gratis

Contactgegevens

Tel: 0334227100
E-mail: info@dierenparkamersfoort.nl
https://www.dierenparkamersfoort.nl/

Uitje is beschikbaar

Van 14-08-2017 t/m 02-04-2018

Uitzondering