Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Omschrijving uitje

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is ook in de wintermaanden geopend! Tijdens Winter Slagharen kun je genieten van meer dan 30 spannende attracties en shows. Na een ritje in de Oldtimers of de 40-meter hoge Free Fall kun je even opwarmen bij het kampvuur onder het genot van een beker warme chocolademelk of glühwein.

Ook bij minder weer kun je genoeg overdekte avonturen beleven. Breng een bezoek aan de 4D-film Sleigh Ride of maak een rondje door het park met de Monorail. Vergeet niet een kijkje te nemen bij het verrassende straatentertainment en de wervelende ijsshow Slagharen On Ice. De dag sluit je spectaculair af met Miracle of Lights: een lichtjesparade en een avondspektakel inclusief fonteinen, lasers en vuurwerk.

Winter Slagharen is geopend in alle weekenden van november en december en vervolgens dagelijks in de periode van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Tot en met 17 december zijn tickets voor het attractiepark inclusief een gratis ticket voor Aqua Mexicana. Deze tickets zijn af te halen bij de kassa en de Aqua Mexicana shop. Vergeet je zwemkleding niet! Tickets op basis van beschikbaarheid.

Toegangsprijzen*

€27,80: Entreekaart Slagharen.

*Reguliere kassaprijzen incl. €1,90 transactiekosten

Voorwaarden uitje

- Dit entreebewijs is geldig in de periode van 14-8-2017 t/m 2-4-2018 en één keer te gebruiken.
- Op zaterdagen en zondagen t/m 17 dec 2017 is de toegang tot Aqua Mexicanca gratis inbegrepen twv € 8,00 per persoon. Op basis van beschikbaarheid!
- Met het betreden van het park gaat u akkoord met het parkregelement, terug te vinden slagharen.com.
- Slagharen en/of Albert Heijn zijn niet verantwoordelijk bij diefstal of verlies.
- Dit toegangsbewijs is niet geldig i.c.m. andere acties en/of (verblijfs)aanbiedingen.
- Dit toegangsbewijs is niet inwisselbaar voor contanten en niet verhandelbaar.
- Dit toegangsbewijs is geldig voor 1 persoon en wordt geactiveerd op de dag van het bezoek. En kan niet voor groepen gebruikt worden.
- Toegang is exclusief toegang tot Aqua Mexicana en op basis van beschikbaarheid online of aan de kassa verkrijgbaar vanaf € 8,00 per persoon.

Bekijk onze voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van de actie 2e toegangskaartje gratis

Contactgegevens

Tel: 0523 683000
E-mail: ticketservice@slagharen.com
https://www.slagharen.com/nl/

Uitje is beschikbaar

Van 14-08-2017 t/m 02-04-2018

Uitzondering