Vakantiebeurs 2018

Omschrijving uitje

Tussen 10 en 14 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Jouw vakantievoorpret begint tussen 10 en 14 januari op de Vakantiebeurs 2018. Laat je op de Vakantiebeurs op een grensverleggende manier inspireren & informeren tijdens oneindig veel workshops en presentaties. Dit event is als een parasol waar alle vakantiespecialismen en -typen te vinden te zijn. En dat allemaal onder één dak. Je vindt hier de beste aanbiedingen en vakantiedeals en je spreekt met lokale experts om de leukste plekken, restaurantjes, accommodaties en andere pareltjes van jouw favoriete vakantiebestemming te ontdekken. Maar je kan op de Vakantiebeurs nog veel meer doen dan je alleen laten informeren; kom volledig in de vakantiesfeer met live muziek, entertainment en culinaire verrassingen.

Op de Vakantiebeurs worden al je zintuigen geprikkeld; zie, proef, luister, beleef en geniet!

Toegangsprijzen*

€17,40: Dagkaart volwassenen kassaprijs

*Reguliere kassaprijzen incl. €1,90 transactiekosten

Voorwaarden uitje

- Deze voucher, in combinatie met een volle spaarkaart, geeft u recht op toegang. U dient deze voucher uit te printen en mee te nemen naar de Vakantiebeurs 2018.
- Lever uw volle spaarkaart(en) samen met uw voucher(s) in bij de entree van het uitje. Alleen samen is de toegang geldig!
- Eenvoucher is geldig voor één persoon en niet inwisselbaar voor geld of een voucher voor een ander seizoen / andere editie.
- U print één toegangsvoucher per persoon en dient dus voor iedere persoon een print te overhandigen.
- Dit document wordt aan de ingang elektronisch gecontroleerd en kan maar eenmalig gebruikt worden. Kopiëren is zinloos.
- De barcode niet vouwen of beschadigen (toegang kan daardoor geweigerd worden).
- Het kan zijn dat in een bepaalde periode deze voucher niet ingeleverd kan worden bij een uitje. Zorg dat u dat vooraf controleert om teleurstelling te voorkomen.
- Met het betreden van het uitje gaat u akkoord met hun reglement.

Bekijk onze voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van de actie 2e toegangskaartje gratis

Contactgegevens

Tel: 030-2955911
E-mail: info@jaarbeurs.nl
http://www.vakantiebeurs.nl

Uitje is beschikbaar

Van 10-01-2018 t/m 14-01-2018

Uitzondering

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: Gesloten
Wo: 10:00 tot 17:30
Do: 10:00 tot 17:30
Vr: 10:00 tot 17:30
Za: 10:00 tot 22:00
Zo: 10:00 tot 17:30

Night at the Vakantiebeurs: de Vakantiebeurs is dit jaar voor het eerst op zaterdagavond open tot 22.00 uur. Er is een programma vol activiteiten, eten, drinken en multi-cultureel entertainment in de centrale Experiencehal (Hal 9). De stands zijn geopend

http://www.vakantiebeurs.nl/nl-NL/Bezoeker/Praktische-info.aspx